Kauneus ja hyvinvointi StyleMaker

Palvelut ja hinnat

Hiuspohjan hoito

BTB13 Micro-Meso Therapy Hiuspohjalle, 60-120 min
Hiusten ennenaikaiseen lähtöön löytyy monia syitä. Stressi, hormonit, ruokavalio, ikääntyminen, perimä ja lääkitys jättävät jälkensä hiusten kasvuun. BTB13 lanseerasi tehokkaan hoitomenetelmän, jolla pystytään aktivoimaan karvatuppia ja tätä myöten hiusten kasvua. Varaa aikasi konsultaatioon, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva hoitokokonaisuus. Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjana, riippuen hiuspohjan tilasta. Saatavilla myös sarjana 600€/6krt.
140,00

Kasvohoidot

Peruskasvohoito, 75 min
Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
65,00
Peruspuhdistus, 90 min
Sisältää: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
65,00

Erikoiskasvohoidot

Kosteuttava erikoiskasvohoito, 90 min
Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta (asiakkaan ihotyypin mukaan), kulmien siistiminen, naamio (asiakkaan ihotyypin mukaan), tehoseerumi, hoitovoide sekä silmänympärysvoide
75,00
Syväpuhdistava vitamiinihoito, 90 min
Sisältää: alkupuhdistus, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (tarvittaessa), Treatment Gel (sis. matalan A-vitamiini pitoisuuden), Alginate-naamio, seerumi, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
75,00
Mikroneulaus, 90 min
Mikroneulauskasvohoito 130€/krt, 588€ /6 krt (hoidon kesto n. 1,5-2h). Mikroneulausta suositellaan 6-8 kerran sarjahoitona. Neulaus tehdään 3-4 viikon välein. Mikroneulauskynällä on saatu huomattavia tuloksia mm: - Nuorennushoidot: tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ikääntyvää ja veltostunutta ihoa - Stimuloi kollageenituotantoa - Vaalentaa pigmenttimuutoksia (hyperpigmentaatio, maksaläiskät) - Tasoittaa arpia ja raskausarpia - Pienentää suurentuneita ihohuokosia - Tehostaa aineiden imeytymistä - Valmistaa ihoa plastiikkakirurgiaan sekä hoitaa ihoa jälkikäteen
130,00
Nimue kirkastava ja uudistava hapotushoito 90 min
Happokuorinnat ovat kemiallisia kuorintoja, jotka antavat tuloksia asteittain. Yksittäinen hapotushoito elävöittää ja kirkastaa ihoa välittömästi. Sarjahoidolla saadaan pidempiaikaisia vaikutuksia ihon väriin, tasaisuuteen sekä kimmoisuuteen. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hapotus, seerumin, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide. Hoitokohteita ovat: - pintarypyt ja -juonteet - karhea ja epätasainen ihon pinta - laajentuneet ihohuokoset - epäpuhdas ongelmaiho - ylipigmentaatio - epätasainen ihon sävy
80,00
Lymfakasvohoito 90 min
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan lymfahieronnan sekä kasvonaamion loppuvoiteineen. Sopii pääosin kaikille ihotyypeille.
65,00
Täydellinen kasvohoito
Sisältää: Alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinnan jälkeen yksilöllisesti räätälöity kasvonaamio, jonka aktiiviaineet valitaan ihosi tarpeiden mukaan, rentouttavan kasvohieronnan, hoitovoide ja silmänympärysvoide. Lisäksi värjäämme ripsesi ja kulmakarvasi sinulle sopivin kestovärein tai kestovärein sijaan voit valita itsellesi kosteuttavan silmänympärysihonhoidon. Kestovärit kestävät 3-4vk riipuen karvojen kasvun nopeudesta.
95,00

Laitehoidot

Ultraääni - ihonpuhdistus, 60 min
Hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Parhaat tulokset saavutetaan kauneushoitolassa suoritettavassa sarjahoidossa (esim. 4-6 hoitokertaa) yksi hoitokerta viikossa. Ultraäänipuhdistuksen jälkeen voidaan iholle tehdä myös mekaaninen puhdistus, jolloin saavutetaan paras tulos.
55,00
Ultraääni - ihonpuhdistus ja kasvohoito, 90 min
Sopii kaikille, jotka haluavat syväpuhtaan, kirkkaan ja kuultavan ihon. Teemme ultraäänihoitoa kasvoille, dekolteelle ja selälle. Poistaa tukkeumia, hoitaa näppylöitä sekä aknea, vahvistaa ihon läpäisykykyä, tasoittaa juonteita, vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihon uusiutumista ja vaikuttaa aktivoivasti kuona-aineiden poistumiseen.
80,00
Timanttihionta ja kasvohoito, 75 min
Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionta vähentää tehokkaasti mm. aknearpia ja ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Hoito poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi verenkiertoa sekä edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoito on täysin kivuton ja sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa ihon lämmitys höyryllä ja mekaninen puhdistus, kasvojen hieronta, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
89,00
Ultrasound-kiinteyttävä kasvohoito, 90 min
Kiinteyttävä ja kasvoja kohottava Ultrasound on miellyttävä kasvohoito, jossa saadaan aikaan ihon värin kirkastusta ja tasoittumista sekä maksaläiskien vaalentumista. Se myös kiinteyttää ja vähentää turvotusta kasvoilla. Selkeästi heleämpi ja kiinteytyneempi iho. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon kiinteytys hoitolaitteella, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
89,00

Jalka- ja käsihoidot

Perusjalkahoito (pedikyyri), 60 min
Sisältää: jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, kynsien viilaus, kovettumien poisto, raspikäsittely jalkapohjille, kynsinauhojen käsittely, kynnen alustan puhdistus, varpaan välien hoitaminen ja hoitovoide.
65,00
Erikoisjalkahoito, 105 min
Sisältää: kovettumien poisto poralla, käsin ja/tai raspilla tarpeen mukaan, kynsien huolto sekä jalkojen ihon hoitaminen kuorinnan, hieronnan tai naamion avulla tarpeen mukaan
80,00
Peruskäsihoito, 45 min
Sisältää: Käsien kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja käsien rasvaus. Lakkaus +5€.
40,00
Spa-käsihoito, 75 min
Sisältää: kuorinta, kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus, naamio, hieronta ja kynsien lakkaus.
55,00
Kynsien leikkaus, alkaen
Varpaankynsien leikkaus alkaen. 20€. Mikäli kyntesi ovat paksuuntuneet ohennamme niitä poralla 25€.
20,00
Geelilakkaus
Geelilakkaus antaa kauniin ja kestävän lakan. Palvelu sisältää yksivärisen geelilakkan. Mutoilemma kyntesi viilalla, hoidamme kynsinauhat. Rasvaamme kätesi lopuksi ja laitamme kynsinauhoille kynsinauhaöljyn. Geelilakkaus kestää noin 3-4 viikoa. Ei sisällä vanhan geelilakkauksen poistoa tai huoltoa.
50,00
Geelilakkaus huolto
Geelilakkaus antaa kauniin ja kestävän lakan. Sisältää myös vanhan geelilakkauksen poiston, kynsien mutoilun viilalla, kynsinauhojen hoidon. Laitamme uuden yksivärisen geelilakan. Geelilakkaus kestää noin 3-4viikkoa.
50,00
Geelilakkaus poisto
30,00
Varpaankynsien geelilakkaus ja jalkahoito
Jalkahoidossa lyhennämme varpaan kyntesi, muotoilemme ne viilalla, poistamme tarvittaessa kovettumat ja känsät. Kynsien ja kynsinauhojen hoito, kestävä yksivärinen geelilakkaus. Hoitovoide ja jalkojen hieronta.
89,00
Varpaankynsien geelilakkaus huolto
Geelilakkaus antaa kauniin ja kestävän lakan. Sisältää myös vanhan geelilakkauksen poiston, kynsien mutoilun viilalla, kynsinauhojen hoidon. Laitamme uuden yksivärisen geelilakan. Geelilakkaus kestää noin 3-4viikkoa.
50,00
Geelivahvistus
Geelivahvistus geelilakan alle, auttaa geelilakan pysymiseen myös ohuen ja halkeilevan kynnen päällä
10,00

Vartalohoidot

Lymfa bootsi -paineluterapia, 30 min
Lymfa bootsi -paineluterapiahoidon voit halutessasi ostaa lisäpalveluna esim. kasvohoitojen tai vaikkapa kestovärjäysten tai -taivutusten yhteydessä.
30,00
Aromahieronta 75 min
Aromahieronta on rauhallista ja miellyttävän rentouttavaa hierontaa. Hoidon alussa poistetaan kuollut ihosolukko kuivaharjauksen avulla. Hoito hellii aisteja ja valitun eteerisen öljyn mukaisesti joko rentouttaa tai virkistää kokonaisvaltaisesti Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.
75,00
Kiinteyttävä vartalohoito 120 min
Tonic Lifter- vartaloa kiinteyttävä erikoishoito; Ikääntymistä vastaan, veltostumista vastaan, kiinteytystä. Dermokosmeettinen hoito, joka toteuttaa kolmoisvaikutuksen ihokudoksiin: kiinteyttävä vaikutus, uudelleenrakentaen ihon tukikuituja, täydellinen kohotus, muotoillen ihon rakennetta; ikääntymistä hidastava, torjuen ihon vanhenemisprosessia. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen kuorinnan vartalon hieronnan kiinteyttävän seerumin kiinteyttävän naamion + tehoseerumin loppuvoiteen. Näkyvimmät tulokset saadaan sarjahoidolla. ( sarjana 495€ /5krt)
120,00
Hilla hellivä vartalohoito
Hilla vartalohoito; Koko vartalolle tehtävä hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää ihon pehmentävän kuorinnan, rentouttavan hieronnan sekä koko vartalolle levitettävän kosteuttavan naamion. Täyteläinen vartalo- ja hierontanaamio sisältää ihoa ravitsevaa jojobaöljyä, antioksidanttista hillauutetta ja hillan siemenöljyä. Hemmotteleva hoito tuo täydellisen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen. Hoidossa käytetään kotimaisia Ekopharma Hilla -luomukosmetiikkatuotteita.
95,00

Kestovärjäykset ja ehostus

Ripsien kestoväri, 30 min
Säilyy n. 4 viikon ajan
20,00
Kulmien kestoväri, 30 min
Säilyy n. 4 viikon ajan
20,00
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu, 60 min
Sisältää: kulmien siistimisen ja muotoilun, ripsien ja kulmien kestovärjäykset (säilyy n. 4 viikon ajan)
38,00
Ripsien kestotaivutus, 60 min
70,00
Ripsien kestotaivutus ja värjäys 90 min
79,00
Brow lift - kulmien laminointi
Kulmien laminointi ja väri
65,00
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, 135 min
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, sisältää myös kulmien ja ripsien värjäyksen.
129,00
Meikin opastus, 60 min
Meikin opastus asiakkaan omilla meikeillä. Opastuksessa käydään läpi perusmeikkaustekniikka, kasvojesi parhaat puolet, joita korostaa sekä oikeanlaisten siveltimien käyttö. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi sekä autamme sinua löytämään tien juuri sinulle sopivan meikin tekoon.
60,00

Sokerointi

Ylähuulen sokerointi, 60 min
20,00
Kasvojen sokerointi, 60 min
35,00
Kainaloiden sokerointi, 75 min
28,00
Säärten tai reisien sokerointi, 105 min
40,00
Selän tai rinnan sokerointi, 75 min
45,00
Bikinilinjan sokerointi, 75 min
Palvelu vain naisille.
35,00
Käsivarsien sokerointi, 75 min
35,00
Kulmien sokerointi
Suosittelemme kulmien sokerointia, mikäli kulmissasi on paljon muotoiltavaa, sinulla on paljon hentoa karvaa josta haluat eroon, tai jos toiveissasi on skarpit linjat ja “puhdas” lopputulos.
25,00

Suihkurusketus

Koko vartalo
Suihkurusketus antaa luonnollisen näköisen kullanruskean rusketuksen, joka kehittyy muutamassa tunnissa. Tekee ihosta sileän, kuulaan ja kosteutetun. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi vältä vesikontaktia, kunnes rusketus on täysin kehittynyt.
40,00

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin, joko haluamallesi hoidolle tai tietylle summalle, jolloin saaja voi valita itse, mihin hoitoon tai tuotteeseen hän sen käyttää. Lahjakortit saatavilla liikkeestä aukioloaikoina.

Sijainti

Kauneushoitola sijaitsee Myllyojalla,
Karvarinaukio 7, 90650 Oulu

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@stylemaker.fi
Puhelinnumero: 040 913 8701

Ajankohtaista

Viimeisimmät artikkelit

Copyright © 2022 StyleMaker
Design By Joan