Kauneus ja hyvinvointi StyleMaker

Palvelut ja hinnat

Hiuspohjan hoito

BTB13 Micro-Meso Therapy Hiuspohjalle, 60-120 min
Hiusten ennenaikaiseen lähtöön löytyy monia syitä. Stressi, hormonit, ruokavalio, ikääntyminen, perimä ja lääkitys jättävät jälkensä hiusten kasvuun. BTB13 lanseerasi tehokkaan hoitomenetelmän, jolla pystytään aktivoimaan karvatuppia ja tätä myöten hiusten kasvua. Varaa aikasi konsultaatioon, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva hoitokokonaisuus. Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjana, riippuen hiuspohjan tilasta. Saatavilla myös sarjana 590€/6krt.
140,00

Kasvohoidot

Peruskasvohoito, 90 min
Sisältää: kuorinta, ihoa kosteuttavat ja kirkastavat hoitoaineet sekä kasvohieronta
65,00
Peruspuhdistus, 90 min
Sisältää: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoide
60,00

Erikoiskasvohoidot

Kirkastava erikoiskasvohoito, 90 min
Sisältää: AHA-kuorinnan, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinnan jälkeen yksilöllisesti räätälöity kasvonaamio, jonka aktiiviaineet valitaan ihosi tarpeiden mukaan.
75,00
Syväpuhdistava vitamiinihoito, 90 min
Sisältää: esipuhdistus, puhdistus, höyrytys, pinnallinen ihon puhdistus, hieronta, Treatment Gel (sis. matalan A-vitamiini pitoisuuden), Alginate-naamio, seerumi ja loppuvoide
75,00
Syväkosteuttava kasvohoito, 90 min
Sisältää: esipuhdistus, kuorinta, puhdistus, seerumi, imeytysaine ja naamio
75,00
BTB13 Medical ihonpuhdistus, 90 min
Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, keskivaikutteinen AHA-kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, tehoseerumi ja loppuvoiteet
75,00
Kasvohoito ja kestovärjäys/silmänympäryshoito, 120 min
95,00
Mikroneulaus, 120 min
Mikroneulauskasvohoito 130€/krt, 570€ /6 krt (hoidon kesto n. 1,5-2h).
Mikroneulausta suositellaan 6-8 kerran sarjahoitona. Neulaus tehdään 3-4 viikon välein.
Mikroneulauskynällä on saatu huomattavia tuloksia mm: - Nuorennushoidot: tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ikääntyvää ja veltostunutta ihoa
- Stimuloi kollageenituotantoa
- Vaalentaa pigmenttimuutoksia (hyperpigmentaatio, maksaläiskät)
- Tasoittaa arpia ja raskausarpia
- Pienentää suurentuneita ihohuokosia
- Tehostaa aineiden imeytymistä
- Valmistaa ihoa plastiikkakirurgiaan sekä hoitaa ihoa jälkikäteen
130,00
Nimue kirkastava ja uudistava hapotushoito
Happokuorinnat ovat kemiallisia kuorintoja, jotka antavat tuloksia asteittain. Yksittäinen hapotushoito elävöittää ja kirkastaa ihoa välittömästi. Sarjahoidolla saadaan pidempiaikaisia vaikutuksia ihon väriin, tasaisuuteen sekä kimmoisuuteen. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hapotus, seerumin, naamio, loppuvoiteet Hoitokohteita ovat: - pintarypyt ja -juonteet - karhea ja epätasainen ihon pinta - laajentuneet ihohuokoset - epäpuhdas ongelmaiho - ylipigmentaatio - epätasainen ihon sävy
75,00

Laitehoidot

Ultraääni - ihonpuhdistus, 60 min
Hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Parhaat tulokset saavutetaan kauneushoitolassa suoritettavassa sarjahoidossa (esim. 4-6 hoitokertaa) yksi hoitokerta viikossa. Ultraäänipuhdistuksen jälkeen voidaan iholle tehdä myös mekaaninen puhdistus, jolloin saavutetaan paras tulos.
55,00
Ultraääni - ihonpuhdistus ja kasvohoito, 60 min
Sopii kaikille, jotka haluavat syväpuhtaan, kirkkaan ja kuultavan ihon. Teemme ultraäänihoitoa kasvoille, dekolteelle ja selälle. Poistaa tukkeumia, hoitaa näppylöitä sekä aknea, vahvistaa ihon läpäisykykyä, tasoittaa juonteita, vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihon uusiutumista ja vaikuttaa aktivoivasti kuona-aineiden poistumiseen.
80,00
Timanttihionta ja kasvohoito, 60 min
Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionta vähentää tehokkaasti mm. aknearpia ja ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Hoito poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi verenkiertoa sekä edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoito on täysin kivuton ja sopii lähes kaikille ihotyypeille.
89,00
Ultrasound-kiinteyttävä hoito, 90 min
Kiinteyttävä ja kasvoja kohottava Ultrasound on miellyttävä kasvohoito, jossa saadaan aikaan ihon värin kirkastusta ja tasoittumista sekä maksaläiskien vaalentumista. Se myös kiinteyttää ja vähentää turvotusta kasvoilla. Selkeästi heleämpi ja kiinteytyneempi iho. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon kiinteytys hoitolaitteella, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
89,00

Jalka- ja käsihoidot

Perusjalkahoito (pedikyyri), 60 min
Sisältää: jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, kynsien viilaus, kovettumien poisto, raspikäsittely jalkapohjille, kynsinauhojen käsittely, kynnen alustan puhdistus, varpaan välien hoitaminen ja jalkojen hieronta
65,00
Erikoisjalkahoito, 90 min
Sisältää: kovettumien poisto poralla, käsin ja/tai raspilla tarpeen mukaan, kynsien huolto sekä jalkojen ihon hoitaminen kuorinnan, hieronnan tai naamion avulla tarpeen mukaan
80,00
Peruskäsihoito, 45 min
Sisältää: kylvetys, viilaus, kynsinauhojen hoito ja tarvittaessa lakkaus
40,00
Erikoiskäsihoito, 75 min
Sisältää: peruskäsihoito, hieronta, kuorinta ja naamio
55,00
Kynsien leikkaus, alkaen
Jos kynsien leikkaus on hankalaa teemme sen puolestasi + ohennus poralla 25 €
15,00

Vartalohoidot

Lymfa bootsi -paineluterapia, 30 min
Lymfa bootsi -paineluterapiahoidon voit halutessasi ostaa lisäpalveluna esim. kasvohoitojen tai vaikkapa kestovärjäysten tai -taivutusten yhteydessä.
30,00
Selän mekaaninen ihonpuhdistus
Selän ihonpuhdistuksessa huokoset valmistetaan puhdistukseen lämpimällä höyryllä ja iho kuoritaan vastaanottavaiseksi hoitotuotteille. Kuorinnan jälkeen epäpuhtaudet ja tukkeumat poistetaan ihosta mekaanisesti. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava naamio ja voide. Ihonpuhdistus -hoito sisältää höyrytyksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja ihoa rauhoittavan naamion ja voiteen.
110,00
Selän ultraäänipuhdistus
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, tasoittava naamio ja loppuvoiteet.
75,00
Aromahieronta
Aromahieronta on rauhallista ja miellyttävän rentouttavaa hierontaa. Hoidon alussa poistetaan kuollut ihosolukko kuivaharjauksen avulla. Hoito hellii aisteja ja valitun eteerisen öljyn mukaisesti joko rentouttaa tai virkistää kokonaisvaltaisesti Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.
75,00
Kiinteyttävä vartalohoito
Tonic Lifter- vartaloa kiinteyttävä erikoishoito; Ikääntymistä vastaan, veltostumista vastaan, kiinteytystä. Dermokosmeettinen hoito, joka toteuttaa kolmoisvaikutuksen ihokudoksiin: kiinteyttävä vaikutus, uudelleenrakentaen ihon tukikuituja, täydellinen kohotus, muotoillen ihon rakennetta; ikääntymistä hidastava, torjuen ihon vanhenemisprosessia. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen kuorinnan vartalon hieronnan kiinteyttävän seerumin kiinteyttävän naamion + tehoseerumin loppuvoiteen. Näkyvimmät tulokset saadaan sarjahoidolla. ( sarjana 495€ /5krt)
120,00
Luontaishoito
Hilla vartalohoito; Koko vartalolle tehtävä hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää ihon pehmentävän kuorinnan, rentouttavan hieronnan sekä koko vartalolle levitettävän kosteuttavan naamion. Täyteläinen vartalo- ja hierontanaamio sisältää ihoa ravitsevaa jojobaöljyä, antioksidanttista hillauutetta ja hillan siemenöljyä. Hemmotteleva hoito tuo täydellisen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen. Hoidossa käytetään kotimaisia Ekopharma Hilla -luomukosmetiikkatuotteita.
95,00

Kestovärjäykset ja ehostus

Ripsien kestoväri, 30 min
Säilyy n. 4 viikon ajan
20,00
Kulmien kestoväri, 30 min
Säilyy n. 4 viikon ajan
20,00
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu, 60 min
Sisältää: kulmien siistimisen ja muotoilun, ripsien ja kulmien kestovärjäykset (säilyy n. 4 viikon ajan)
38,00
Ripsien kestotaivutus, 60 min
70,00
Ripsien kestotaivutus ja värjäys 90 min
79,00
Brow lift - kulmien laminointi
Kulmien laminointi ja väri
65,00
Meikin opastus, 60 min
Meikin opastus asiakkaan omilla meikeillä. Opastuksessa käydään läpi perusmeikkaustekniikka, kasvojesi parhaat puolet, joita korostaa sekä oikeanlaisten siveltimien käyttö. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi sekä autamme sinua löytämään tien juuri sinulle sopivan meikin tekoon.
60,00

Sokerointi

Ylähuulen sokerointi, 60 min
20,00
Kasvojen sokerointi, 60 min
35,00
Kainaloiden sokerointi, 75 min
28,00
Säärten tai reisien sokerointi, 105 min
40,00
Selän tai rinnan sokerointi, 75 min
45,00
Bikinilinjan sokerointi, 75 min
Palvelu vain naisille.
35,00
Käsivarsien sokerointi, 75 min
35,00

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin, joko haluamallesi hoidolle tai tietylle summalle, jolloin saaja voi valita itse, mihin hoitoon tai tuotteeseen hän sen käyttää.
Lahjakortit saatavilla liikkeestä aukioloaikoina.

Sijainti

Kauneushoitola sijaitsee Myllyojalla,
Karvarinaukio 7, 90650 Oulu

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@stylemaker.fi
Puhelinnumero: 040 913 8701

Ajankohtaista

Viimeisimmät artikkelit

Copyright © 2022 StyleMaker
Design By Joan